Italiaans arrangement scooter, solex, eend en boot

Scooter sul suo Italiano

Touren door het Friese landschap op z’n Italiaans

Zeg Italië, denk aan Friesland. Beleef dat heerlijke mediterrane gevoel gewoon in het oer Hollandse Gaasterland. Ga op een prachtige ontdekkingstocht met een mooie (retro-)scooter of een originele Vespa en sluit de dag af met heerlijke Italiaans eten bij ‘Pizzeria & Restorante l’Arco Baleno’ – een arrangement ‘completo’ en ‘fantastico’.
We heten je van harte welkom bij Op Paed te Rijs met koffie/thee en een échte Friese lekkernij. We vertellen je alles wat je dient te weten over onze scooters en leggen je de verschillende routes uit. Na afloop van je bijzondere tour door de prachtige glooiende en bosrijke omgeving van Gaasterland, kun je heerlijk nagenieten van een overheerlijke pizza of pasta naar keuze, inclusief Italiaanse ‘panini’ (broodjes) met kruidenboter vooraf, Italiaanse koffie of thee na, én een paar drankjes.

Dit arrangement was oorspronkelijk bedoeld voor de scooters, vanwege de Italiaanse ‘roots’, maar i.v.m. het grote succes is het ook i.c.m. de andere OpPaed-onderdelen te combineren.

  • Arrangement geschikt voor scooter, maar ook voor Solex (en eend)
  • Verschillende routes mogelijk
  • Tijd: ca. 4-6 uren
  • Prijs: al vanaf 2 personen slechts € 57,50, p.p. incl. koffie/thee en een Friese lekkernij bij ontvangst (Retro-scooter en mits van te voren gereserveerd). I.c.m. originele Vespa: prijs op aanvraag

Heb je vragen of wil je direct reserveren? We horen graag van je!