Frieslandscooter.nl

 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl
 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl
 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl
 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl

 

Scooterverhuur Friesland

Scooter rijden Zuidwest Friesland

MODERN RETRO
Op onze moderne “retro” scooters is het gemakkelijk en comfortabel de mooie omgeving van Gaasterland in zuidwest Friesland ontdekken. Dat kan met één van onze mooie uitgewerkte routes, maar het staat u vrij uw eigen route te plannen. De scooters hebben een actieradius van ca. 100 km, voldoende voor een hele dagscooterplezier.

De hele zuidwesthoek van Friesland én 7 van de Friese Elfsteden liggen binnen bereik. Meren, bossen, glooiend landschap, en natuurlijk de groene graslanden waar Friesland bekend om is.

Bij ‘arrangementen’ vindt u een paar van de (vele) mogelijkheden. Ook de meeste solex-arrangementen zijn toepasbaar.

Een scooter huren in combinatie met solexen is natuurlijk ook mogelijk, bv. kleine kinderen die lekker achterop kunnen zitten of als er een deelnemer niet in bezit is van een rijbewijs.

We beschikken over zowel 25 km/u (geen helmplicht), en 40 km/u (incl. helm) scooters voor de wat langere trips.

CLASSIC ‘VINTAGE’ VESPA
Naast de moderne scooters hebben we voor de liefhebber ook de echte klassieke Vespa scooters. ‘Retro’ in het echt. Geen namaak en geen luxe (!)…… Schakelen, gasgeven, remmen en rijden in de stijl van zo’n 40 jaar geleden. een geweldige ervaring die veel enthousiaste reacties oproept bij uw medeweggebruikers. Ervaar deze unieke beleving zelf. (Uiteraard krijgt u een duidelijke instructie over de werking van de scooters, en na een paar kilometer wilt u waarschijnlijk nooit meer anders!)