Scooter verhuur Zuidwest Friesland

 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl
 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl
 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl
 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl

Scooter verhuur in Zuidwest Friesland

Scooter huren, opstappen, wegrijden, zo simpel is het. Geen beperking met tijd of afstand. Op pad met een moderne retro scooter door het prachtige Gaasterland en verken verrassend Friesland in stijl. Ontdek de idyllische weggetjes die je dwars door de bossen leiden, langs de prachtige Friese meren. Ga letterlijk cultuur proeven in meerdere Elfsteden plaatsen of bezoek een typisch Fries (streek-)museum.

Vrolijk en vrij door Friesland
Tour door het prachtige gevarieerde Friesland, bezoek de pittoreske plaatsen van de Friese Elfsteden, rijd langs de mooie meren, groene graslanden en verken de idyllische weggetjes dwars door de bossen van Gaasterland.
Bezoek één van de echt Friese musea in Workum, Stavoren, Sloten of Hindelopen of geniet van een heerlijke kop koffie met appelgebak of – Italie is het land van de scooter – van een uitgebreide Italiaans diner (zie bij arrangementen).

Moderne scooters, onbeperkte actieradius
Ontdek het prachtige Friesland op een moderne, comfortabele Retro scooter. Eén tank brandstof is voldoende voor ca. 140 km, genoeg voor een hele dag scooterplezier, maar een pomp is altijd in de buurt dus stilstaan is geen optie.
We vertellen je alles wat je dient te weten over je scooter, zodat je volledig voorbereid en veilig op pad kunt. Kies voor een door ons uitgestippelde route of trek je eigen plan, we geven je graag onze beste tips voor de omgeving. Kinderen of deelnemers zonder rijbewijs toeren comfortabel mee achterop.

Bekijk onze arrangementen of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Op pad met Op Paed
Bang om te verdwalen? Of nog erger: de highlights van onze mooie omgeving te missen? Om dat te voorkomen liggen er kant en klare routes voor je klaar. Natuurlijk kun je ook op eigen houtje een ronde uitzetten.

Scooter rijden met een groep
Goed idee! Maak er een unieke en persoonlijke ervaring van door precies te doen wat jullie leuk vinden. Heb je daarbij inspiratie nodig? We helpen je graag een handje op weg. Bekijk onze arrangementen of neem contact op, dan overleggen we de mogelijkheden even.

Pech onderweg? Geen paniek!
De retro Scooters van Op Paed zijn van recente bouwjaren en zijn uiteraard in topconditie. De Vintage Vespa’s zijn origineel en gemiddeld zo’n 40 jaar oud, maar wees gerust: ze zijn in topstaat! Dagelijks controleren we de banden en alle technische onderdelen. Toch kun je een keer de pech hebben dat net jouw scooter uitvalt. Geen paniek! Eén telefoontje en wij zijn vlug ter plaatse met een vervangend vervoer, zodat jij je weg weer snel kunt vervolgen.

Helm
Sinds dit jaar is bij scooters is een helm verplicht. Een helm zit bij de huurprijs inbegrepen.

Kidsproof
Jazeker, kinderen kunnen mee! Veilig achterop bij een volwassene kan een kind vanaf ca. 5 jaar ook met de groep mee touren.

Wist u dat:
De gevoelstemperatuur tijdens het rijden lager ligt dan de echte buitentemperatuur, daarom raden wij aan om uw kledij aan te passen. Een zonnebril draagt bij aan een beter rijcomfort! Slippers en hoge hakken zijn af te raden.