Eend(2CV) Duck-tour

  • Met de deux chevaux door Gaasterland!
    Met de deux chevaux door Gaasterland!

Eend (2CV) verhuur in Friesland
Old skool (en lekker low-tech) genieten van Friesland

Ga samen op paed met een prachtige old skool Deux-Chevaux – de ouderwetse Eend – en ontdek de pracht en praal van Friesland. Bezoek de pittoreske Elfsteden plaatsjes, geniet van het prachtige landschap, toer langs de groene grasvelden, door de bossen en langs de waterkant. Bezoek één of meerdere plaatsen van de Elfsteden en trakteer jezelf op een écht Friese lekkernij.

De pracht en praal van Friesland
Het prachtige Zuidwest Friesland is enorm divers en leent zich dan ook uitstekend voor een bijzondere mini roadtrip in de vintage Eend (2CV). Bewonder je het ene moment nog de prachtige bossen, het andere moment kijk je uit over de prachtige Friese meren of rijd je een pittoresk stadje binnen.

Weer of geen weer, met de Eend altijd een topsfeer. Trakteer jezelf op een heerlijke lokaal drankje of warm op met koffie en appelgebak. Bezoek één van de bijzondere musea in het prachtige Friesland of combineer de roadtrip met een ontspannen vaartocht over de Friese meren.

Het zeker geen vreemde Eendje
De 2CV of Eend is zeker geen vreemde eend voor de meesten, deze ouderwetse Eend is razend populair. Bij Op Paed zijn we dan ook enorm blij jou deze Franse vervoersvreugde te kunnen aanbieden. De Citroen 2CV, de beroemde Eend, leent zich uitstekend voor een bijzondere Friese roadtrip.

Meer dan een roadtrip
Bij Op Paed bieden we je meer dan enkel een tocht met een ouderwetse Eend. Maak er een bourgondische middag van met een uitgebreide BBQ, kies voor een heerlijke High Tea of ga samen op de culturele toer en bezoek meerdere Friese musea. Toer je liever met een boot, scooter of Solex door het Friese Landschap? Ook dan ben je bij Op Paed aan het goede adres.
Bekijk onze arrangementen of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Op pad met Op Paed
Bang om te verdwalen? Of nog erger: de highlights van onze mooie omgeving te missen? Om dat te voorkomen liggen er kant en klare routes voor je klaar. Natuurlijk mag je ook zelf je route uitstippelen.

Take a break!
Of en waar je onderweg pauzeert bepaal je zelf. Op onze routes kom je langs meerdere rustplaatsen, van idyllische picknickplekjes tot gezellig horecaterrassen. Midden in de natuur lunchen? Het kan bij Op Paed geregeld worden. Liever zeker van een plekje in die fijne bistro? Vertel het ons en we regelen het voor je.

Op pad met een groep
Goed idee! Maak er een unieke en persoonlijke ervaring van door precies te doen wat jullie leuk vinden. Heb je daarbij inspiratie nodig? We helpen je graag een handje op weg. Bekijk onze arrangementen of neem contact op, dan overleggen we de mogelijkheden even.

Pech op de weg? Geen paniek!
Al onze 2CV’s – Eenden – zijn origineel en in topstaat! Dagelijks controleren we de banden en alle technische onderdelen. Echter blijven deze Eenden wel oude beestjes. Je kunt dus toch een keer de pech hebben dat net jouw Eend begint tegen te stribbelen. Geen paniek! Eén telefoontje en wij zijn vlug ter plaatse met vervangend vervoer. Alles, zodat jij je weg weer snel kunt vervolgen.

Direct reserveren?