Boot Op Paed – varen in Friesland

 • Boot verhuur
  Boot verhuur
 • Sloep verhuur
  Sloep verhuur
 • Punter verhuur
  Punter verhuur
 • Sloep verhuur
  Sloep verhuur
 • Sloep verhuur
  Sloep verhuur
 • Sloep verhuur
  Sloep verhuur

Sloep verhuur in Friesland sloepverhuur oudemirdum
Een sloep huren bij Op Paed betekend zorgeloos genieten van Gaasterland en Zuidwest Friesland.

Geniet van een bijzondere dag op het water, en maak er een mooie  watersportdag van. Op Paed in Rijs, gelegen tussen de Gaasterlandse bossen en de Friese meren, is de ideale uitvalsbasis voor uiteenlopende waterwensen. Onze luxe sloepen, tour-boten en authentieke punters bieden je het ideale vervoer voor de leukste vaartochten over  prachtige meren en het riviertje de ‘Luts’ in het hartje van Gaasterland.
Ons enthousiaste, kundige team geeft een een korte, gedegen uitleg over de boot en uiteenlopende vaartips: wat is mooi, wat kun je doen binnen je tijd, wat is verstandig i.v.m. eventuele wind etc.

Varen in Friesland
Rijs vormt de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke dag op het water. Binnen 5 minuten ben je al op het mooiste deel van de originele Elfstedentocht: de Luts, onze ‘Gaasterlandse Amazone’ – naar eigen zeggen. Geniet van de prachtige natuur en de authentieke Friese cultuur.
Vaar via de Luts dwars door het bos naar het kleinste stadje van Friesland, of de grotere meren op, zoals Fluessen, Morra of het Slotermeer. Bezoek één of meer van de vier nabijgelegen steden van ‘Elfsteden-Friesland’ (Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum).

Varen doe je zelf!
Bij Op Paed kies je zelf je boot en sta je zelf als schipper aan het roer, een vaarbewijs is niet nodig. We hebben verschillende boten voor je klaarliggen, zoals een consoleboot/-sloep of een heuse Giethoornse Punter.
Voor vertrek geven we je duidelijke instructies over de bediening van de boot, leggen we de verschillende routes uit en geven we je onze beste tips wat betreft de omgeving. Onze boten zijn voorzien van stille, zuinige en milieuvriendelijke motoren. In alle rust ontspannen varen, zonder haast of tijdsdruk.

Meer dan varen
Bij Op Paed sturen we je – indien gewenst – met veel meer op pad dan met een mooie boot. Je kunt je boottocht bijvoorbeeld combineren met scooter, Solex of Eend.
Bekijk onze arrangementen of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.