Scooter rijden in Zuidwest Friesland

 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl
 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl
 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl
 • Frieslandscooter.nl
  Frieslandscooter.nl

Scooter rijden in Zuidwest Friesland

Rijd met je scooter langs de mooie meren, groene graslanden en ontdek idyllische weggetjes dwars door de bossen van Gaasterland. Bezoek één van de echt Friese musea in Workum, Stavoren, Sloten of Hindelopen of geniet van een heerlijke kop koffie met appelgebak. Op Paed maakt er graag samen met jou een belevenis van om niet te vergeten!

Meer dan Scooter rijden

Bij Op Paed is veel meer mogelijk dan alleen een Scooter huren. Samen met onze horeca-partners kunnen wij een scala aan mogelijkheden aanbieden: van koffie met gebak onderweg, tot een drankje met bitterbal of complete diners en BBQ. Op Paed regelt graag een onvergetelijk uitje voor je! Bel voor de mogelijkheden. Inspiratie nodig? We helpen je graag een handje op weg. Bezoek onze arrangementen pagina.

De scooters van Op Paed

De Scooters van Op Paed zijn van recente bouwjaren en zijn uiteraard in topconditie. Onze Sym scooters hebben 12” wielen wat veel veiliger en comfortabeler rijdt dan de gebruikelijke kleine 10” wielen op andere scooters. We beschikken over zowel 25 km/u (geen helmplicht) en 45 km/u (incl. helm) scooters. Daarnaast kan een kind vanaf 6 jaar veilig achterop bij een volwassene. Iedereen kan dus met de groep mee touren.

Wat kost Scooter rijden?

Een volledig overzicht van de verhuurprijzen van dit jaar? Bezoek dan deze pagina!

Scooter reserveren?

Wilt u graag een Scooter reserveren? Vul dan vrijblijvend het formulier in. Contact opnemen kan ook. Bel ons op tel: 0514 – 581 753 of tel: 06-404 138 30