Anders op Paed

Anders op Paed

HUUR EEN EEND.

Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van de Citroen 2CV, de beroemde Eend. Op Pad in Friesland met deze eigenzinnige auto. Eend op paedVoor het huren van een Eend in Friesland kunt u het best even bellen om de mogelijkheden te bespreken. Mailen mag ook…

Gaasterlân Games Circuit per ATB, tourfiets, of wandelend

U kunt ook anders op pad. Sportief, met het Gaasterlân Games Circuit. Langs een vooraf uitgezette route dagen we u op verschillende mooie plekken uit uzelf te overtreffen met een leuk, sportief of hilarisch spel of activiteit. Met ATB’s of steps. Of een combinatie van die twee, waarbij halverwege de route wordt gewisseld. Heerlijk en afwisselend om te doen, bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest, maar ook als teambuild evenement met uw collega’s. De heuvels en bossen van Gaasterland zijn een ideale achtergrond voor dit arrangement.

De ATB’s en de steps zijn ook uitstekend te combineren met de solexen en de andere arrangementen die u kunt vinden op onze website. Een compleet dagvullend arrangement, met als afsluiter een uitgebreide BBQ of een diner hoort daar ook bij.

Neem, voor alle mogelijkheden en een aanbieding op maat, contact met ons op via het contactformulier of per telefoon.

Prijzen: Gaasterlân Games Circuit per step al vanaf € 29,50 per persoon, vanaf 12 personen.