Solex huren in Zuidwest Friesland

 • Solexverhuur Gaasterland
  Solexverhuur Gaasterland
 • Solexverhuur Gaasterland
  Solexverhuur Gaasterland
 • Solexverhuur Gaasterland
  Solexverhuur Gaasterland
 • Solexverhuur Gaasterland
  Solexverhuur Gaasterland
 • Solexverhuur Gaasterland
  Solexverhuur Gaasterland
 • Solexverhuur Gaasterland
  Solexverhuur Gaasterland

Solex verhuur in Gaasterland – Zuidwest Friesland

Old skool genieten van Gaasterland: een solex huren bij Op Paed in Rijs!

Met z’n allen solex rijden betekent een uitstapje op basis van ouderwetse gezelligheid. Dus stel, je zoekt een originele invulling van een dagje teambuilding. Of je wilt een uniek item toevoegen aan het volgende familieweekend of dat ene uitje met vrienden. Op Paed maakt er graag samen met jou een belevenis van om niet te vergeten!

Friesland! Daar waai je toch bijna van je solex af?

We horen het je bijna denken… Maar nee hoor, dat valt reuze mee!

Als je de Friese Zuidwesthoek nog niet kent zul je zeker verrast zijn over de omgeving. Je ziet hier elke kilometer wat nieuws! Zat je net nog midden in het bos, rij je even later alweer langs het IJsselmeer met het volgende schilderachtige dorpje op de horizon.

Centraal in Gaasterland ligt de thuisbasis van Op Paed. Vanuit Rijs bezoek je maar liefst 7 van de Friese Elfsteden binnen een straal van 30 km. Ja, dat wordt nog moeilijk kiezen!

Meer dan solexrijden

Bij Op Paed is veel meer mogelijk dan alleen een solex huren. Wat dacht je van een lunch op locatie of aanvullende (groeps)activiteiten, zoals varen in een punter of een balletje slaan bij Pitch en Putt. Als het jullie beter uitkomt verhuren we onze solexen ook op locatie. Op Paed regelt graag een onvergetelijk uitje voor je! Bel voor de mogelijkheden.

Op pad met Op Paed
Bang om te verdwalen? Of nog erger: de highlights van onze mooie omgeving missen? Om dat te voorkomen liggen er kant en klare routes voor je klaar. Natuurlijk mag je ook op eigen houtje een ronde uitzetten. Mits je rekening houdt met de maximale afstand die je met onze solexen kunt afleggen.

Take a break!
Of en waar je onderweg pauzeert bepaal je zelf. Op onze routes kom je langs meerdere rustplaatsen, van idyllische picknickplekjes tot gezellig horecaterrassen. Midden in de natuur lunchen? Het kan bij Op Paed geregeld worden. Liever zeker van een plekje in die fijne bistro? Vertel het ons en we regelen het voor je.

Solex rijden met een groep
Goed idee! Maak er een unieke en persoonlijke ervaring door precies te doen wat jullie leuk vinden. Heb je daarbij inspiratie nodig? We helpen je graag een handje op weg. Bekijk onze arrangementen of neem contact op, dan overleggen we de mogelijkheden even.

Pech onderweg? Geen paniek!
De solexen van Op Paed zijn origineel en gemiddeld ca.  50 jaar oud, maar wees gerust: ze zijn in topstaat! Dagelijks controleren we de banden en alle technische onderdelen. Toch kun je een keer de pech hebben dat net jouw solex uitvalt. Geen paniek! Eén telefoontje en wij zijn vlug ter plaatse met een vervangende solex. Alles, zodat jij je weg weer snel kunt vervolgen.

Helm
Een helm is sinds dit jaar verplicht. De helm zit bij de huurprijs inbegrepen.

Kidsproof
Jazeker, kinderen kunnen mee! Maar in dat geval zetten we onze scooter(s) in. Veilig achterop bij een volwassene kan een kind vanaf ca. 5 jaar ook met de groep mee touren.

Direct reserveren?