Boot

 • Boot verhuur
  Boot verhuur
 • Sloep verhuur
  Sloep verhuur
 • Punter verhuur
  Punter verhuur
 • Sloep verhuur
  Sloep verhuur
 • Sloep verhuur
  Sloep verhuur
 • Sloep verhuur
  Sloep verhuur

 

Sloep-, Motorboot en Punter verhuur

Een sloep, tourboot, motorboot of punter huren in Friesland, bij Oppaed – varenfriesemeren.nl, varen in Friesland

Tussen de Gaasterlandse bossen, grote Friese meren (Fluessen, Morra, Slotermeer, IJsselmeer) is Rijs bij uitstek geschikt als uitvalsbasis voor een actief dagje watersport of een watersportvakantie. Met slechts 5 minuten varen bent u al op het mooiste deel van de originele schaats- en vaar elfstedentocht: de Luts.

Over de Luts, wij noemen hem (haar?) ‘de Gaasterlandse Amazone’, dwars door het bos, naar het kleinste stadje van Friesland? Of juist de wijde meren op? Een bezoek aan één of meer van de vier vlakbij liggende beroemde steden van ‘Elfsteden-Friesland’ (Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum) ligt handbereik. Uw boot ligt al klaar. Bij Op Paed kunt u kiezen uit meerdere “stijlen” in varen. U kunt een consoleboot /-sloep, of een heuse Giethoornse punter huren. Uw favoriete boot ligt er zeker bij!

Voor vertrek krijgt u van ons een duidelijke instructie over de bediening van de boot van ons enthousiaste team. En omdat wij onze omgeving kennen hebben we voor elke route leuke tips achter dan hand. De boten zijn voorzien van stille, zuinige en milieuvriendelijke motoren. Indien gewenst zorgen wij voor een uitgebreid lunchpakket (zie hiervoor bij: arrangementen). Een vaarbewijs is niet nodig op onze boten. U bent uw eigen schipper en vaart geheel op eigen gelegenheid en in uw eigen tempo met behulp van de verstrekte waterkaart of u kiest voor één van de arrangementen. Wij hebben daarnaast een aantal mooie routes voor u uitgestippeld.

Motorbootverhuur, punterverhuur en sloepverhuur in Friesland, bij Op Paed vaart u goed.

Combinaties:

Veel van de arrangementen zijn te combineren of samen uit te voeren met andere onderdelen van Op Paed.