Sloep-Solex arrangement

Sloep-Solex arrangement

U bent met een groep van min. 8 personen (minder kan ook, maar meer dan 80 personen: in overleg). U wordt ontvangen met een welkomstconsumptie met Friese lekkernij. De groep wordt opgesplitst in 2 evengrote groepen. De éne helft rijdt per Solex over mooie weggetjes dwars door het bosrijke Gaasterland. De route leidt u uiteindelijk richting het Slotermeer waar u aankomt in Balk, bijvoorbeeld bij een gezellig restaurant. Hier ontmoet u de andere helft van uw groep weer, die inmiddels per boot op deze locatie is aangekomen. U kunt hier genieten van het uitzicht over het meer onder het genot van een kopje koffie en/of een wandeling maken door het pittoreske Balk.
Op de terugweg ruilen de groepen van vervoermiddel. Met een luxe sloep/motorboot vaart u via de Luts, een prachtig vaarwater dwars door de Gaasterlandse bossen en in weilanden grazende koeien, en tevens een beroemd onderdeel van de Elfstedentocht, terug naar het beginpunt.
Dit geweldige arrangement is uit te breiden met een (sportieve?) activiteit op de wissellocatie wat uw dag helemaal tot een onvergetelijke maakt.

Dit arrangement is ook mogelijk richting de grote Friese Meren, met als wissel- ontmoetingsplek bv. Stavoren of Molkwerum.

  • Duur ca. 4-6 uur, afhankelijk van route en rusttijd.
  • Prijs v.a.: € 30,00 p.p. (8 pers.)

Het is mogelijk deze arrangementen uit te breiden/te combineren met:

  • hapje-drankje of uitgebreide lunch op de wissellocatie
  • Eénvoudige “boerenpicknick” met broodjes, fruit, iets te drinken en een tussendoortje. (Prijs op aanvraag)
  • Luxe picknickmand, met o.a. diverse broodjes en kaassoorten, friese worst etc. (Prijs op aanvraag)
  • Een (sportieve) activiteit.
    Heb je vragen of wil je direct reserveren? (arrangement vermelden s.v.p.)