Lekkerweg 6 Gangen arrangement geschikt voor scooter, solex en eend

Lekker weg: 5 Gang en 5Gang+ arrangement
Een speciaal voor jouw en Op Paed samengestelde kaart door de chef die alles zelf maakt en gebruik maakt van (h)eerlijke streekproducten!

Ontdek het prachtige glooiende en bosrijke Friesland per scooter, Solex of (2CV) Eend en laat je gedurende deze tocht meerdere keren culinair verrassen. Van een warm ontvangst met koffie/thee met een lekkere Friese specialiteit tot aan heerlijk diner als gezellige afsluiter – een arrangement om van te watertanden.

Gang 1: Ga op een verrijkende ontdekkingstocht (keuze: 2,5 tot 4 u. of een hele dag) door de prachtige omgeving van Gaasterland. 2: Geniet na van een bittertje van eigen bodem bij terugkomst. Gang 3, 4 en 5 worden jullie aangeboden in een nabij gelegen restaurant ( ca. 3 auto-minuten)waar jullie worden verwend met een diner bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht.

Het 5-gang arrangement bevat een overheerlijk 3-gangen keuzemenu: keuze uit 2 verschillende voorgerechten, als hoofdgerecht uit 2 vleessoorten, vis en vegetarisch op plate en een Dame Blanche na.
Een luxe uitgeserveerd 3-gangen menu is onderdeel van het 5 Gang+ arrangement: Keuze uit 2 voorgerechten, 3 luxe hoofdgerechten met keus uit vlees, vis of vegetarisch en als ‘Grand Final’ het ‘Dessert van de chef’.

  •  Diverse routes door Gaasterland e.o.
  • Geschikt voor scooter, Solex en Eend, maar ook voor de sloepen
  • Duur tocht: 2,5 uur, halve dag of dag.
  • Duur arrangement: afh. van de duur van de tocht . ca. 5 – 6 uur
  • Prijsvoorbeeld   5Gang, i.c.m. 2,5 u. solextour: slechts:   €  64,50
  • Prijsvoorbeeld  5Gang+, 2,5 u. solextour, slechts: €   70,50

Heb je vragen? We horen graag van je!

Direct reserveren?