Drive & Drijf: Eend-, Scooter- of Solex-Bootarrangement

Rijden-Lunchen-Varen
“Fan alles in bytsje” maar dan royaal!
Van alles wat deze dag. Geniet van een heerlijke en complete dag in Gaasterland. Ga op pad met een scooter, Solex of een Eend. Geniet daarna van een heerlijke lunch bij onze plaatselijke Rijster Horeca. Stap vervolgens aan boord van een luxe sloep. Verwonder je tijdens een onvergetelijke vaartocht over de verrassende wateren van dit deel van Friesland en een stuk van de Elfsteden-route. Bezoek één of meer van de Elfsteden-stadjes en dwaal rond in deze prachtige pittoreske plaatsjes.

Wij heten je bij Op Paed te Rijs van harte welkom en vertellen alles wat je dient te weten – en wilt weten – over de scooters, Solex en Eenden. Je kunt kiezen uit verschillende routes, zowel voor het ochtend als het middag programma. We leggen jullie de verschillende routes uit en geven jullie een duidelijke routekaart en het adres van de horeca waar een heerlijke lunch op je wacht.

  • Geschikt voor scooter, Solex en Eend
  • Diverse routes mogelijk
  • Duur: dag, van ca. 10.00 u – 17.30 u. Dit arrangement kan ook in één middag worden uitgevoerd, zonder de lunch en met kortere routes voor rijden en varen. Vraag naar de speciale prijs.
  • Prijsvoorbeeld (per persoon) voor dit unieke arrangement: slechts: € 65,00 (i.c.m. solex en sloep 17, min. 6 personen).
  • Minder dan 6 personen of juist een grote groep? Vraag om de mogelijkheden en prijs.

Heb je vragen of wil je direct reserveren? We horen graag van je!

Wil je direct reserveren?